Godt Nytt År 2018

Prodirkongen ønsker alle eit Godt Nytt År 2018 !! 

 

 

www.prodirkongen.com 

Eksklusiv ny Prodir QS04

Sjekk Prodir sin heilt nye eksklusive pennemodell..... sjekk detaljane........... dette er AWESOME !!!! Prodirkongen er så heldig at har fått dette herlige pennesette inn i si samling. Snakk om godbit på pennespråket. Vert fole spennande å sjå om denne slår ann på profileringsmarkedet, eller om det er ein modell som vert skifta ut relativt raskt. Sveits er kjent for bunnsolid kvalitet og design, så dette vert spennande. 

 

q04 1

q04 2

 

 

Prodir - nyheit

Prodir kjem stadig med nye modeller. Ein god sliter som DS6, har no kome i nytt design og framstår som ein av dei bedre Prodir modellane som Prodir nokon gong har skapt. Ta ein titt på video-snutten nedanfor . Dette er sveitsisk kvalitet !!! 

Prodir DS6

 

 

Berre lækkert !!!! ....

Ikkje berre måtte eg ha ein Ferrari penn, eg måtte også når sjansen baud seg skaffe meg min eigen Buick penn. Denne nydelige Waterman pennen skaffet eg meg på ein auksjon, på eit av Pennesamlernes sine eigne Pennekonferanse i Bergen i 2015.

Som Dykk ser, så er dette ein penn det oser luksus av, ingenting er overlatt til tilfeldigheitene, dette er ein Penn i høgaste klasse.

 

IMG 6679

 

 

 

 

Har fått vite frå sikre kjelder at donor er ukjent!! 

 

 

 

 

IMG 6683

 

 

IMG 6686

Pennen vert å finne på :             www.prodirkongen.com 

------- www.prodirkongen.com -------

Sunday the 18th. Kongen seier takk for besøket!
Copyright

©

Template © Joomla Template